LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

3 wandeluitdaging voor het goede doel

Al jaren werken we samen met Think Pink. Think Pink is de nationale borstkanker organisatie die zich elke dag inzet voor borstkankerpatiënten en hun families. Elk jaar nemen ze deel aan vele sportevenementen waaronder vele van de walks van walking.be.

In 2025 gaan we nog een stapje verder en hebben we samen de Think Pink Walking Series opgezet : dit zijn 3 verschillende wandeluitdaging mooi verspreid over België. Hier gaan Walking.be en Think Pink heel nauw samenwerken om jullie een sportieve topdag te laten beleven en om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Niet zomaar 3 wandelingen maar 3 echte Wandel Uitdagingen

Ontdek al wandelend 3 prachtige regio’s van België. Van het strand en de duinen van Koksijde tot de glooiende Ardennen van Spa. Tussendoor ontdek je de prachtige druivenstreek rondom Tervuren. Welke kies jij? Of probeer je ze alle drie?

Screenshot

In 2024 brachten de North C Walk en de Longest Day samen bijna 150.000 euro voor het goede doel. Samen met de nieuwkomer de Druiventocht willen we samen met jou in 2025 veel beter doen !

De north C Walk ( 2300 wandelaars in 2024 ) dient als een opwarmertje met keuze uit 2 verschillende afstanden : 13 en 22 km. In Spa en Tervuren wordt het al uitdagender met keuze tussen 20km , 30 km en 50 km.

Bekijk hier de pagina van de Walkingseries van waar je ook kan doorklikken naar de North C Walk. Hier gaan de inschrijvingen open op 8 oktober. De Longest Day opent de inschrijvingen op 15 november en de Druiventoch op 15 januari.

Hieronder kan je alvast onze teaser video van de North C Walk bekijken.

meer artikels...