LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

Nieuwe startgemeente & parcoursen voor de Druivenstreek Walk

Na de druivenkoers en de druivencross verscheen in 2024 voor het eerst een nieuw evenement bij op de jaarlijkse kalender van de druivenstreek : de druivenmarathon en….. daags voordien ook de Druivenstreek Walk ! 

Sportevents, de gekende organisator van tal van sportieve evenementen en de gemeentes Overijse, Huldenberg en Tervuren sloegen de handen in elkaar en presenteerden het laatste weekend van februari 2024 een sportief weekend.

Meer dan 700 wandelaars konden genieten van de prachtige natuur en verkenden de Druivenstreek. In 2024 werd er vertrokken en ook gefinisht in Duisburg.

In 2025 is het nu de beurt aan Overijse om te fungeren als start- en finish gemeente ! Dat betekent dat jullie nu een volledig nieuw stukje van de druivenstreek mogen verkennen. Vooral de lus richting Terlaenen is uitdagend te noemen en telt de meeste hoogtemeters.

Wandelaars kunnen kiezen tussen 3 verschillende afstanden 11, 18 en 25 km. Onderweg zijner 2 rustplaatsen voorzien waar en taart, koffie, soep en nog veel meer lekkers te verkrijgen is. De rustplaatsen zijn de basisschool te Huldenburg en de gemeentezaal “den turf” in Terlanen.

Uitgestrekte velden, technische hollewegen en bossen wisselend elkaar in razend tempo af

De parcoursen zijn uitdagend te noemen en zijn voor meer dan 75% onverhard. Uitgestrekte velden, technische hollewegen en bossen wisselend elkaar in razend tempo af. Het parcours is voorzien van voldoende hoogtemeters en dat zullen de lopers dan ook voelen aan de kuiten !

Inschrijven kan vanaf 1 nov

Ga naar de DE WEBPAGINA VAN DE DRUIVENSTREEK WALK

Tip : Op zondag 25 februari komen ook de lopers aan hun trekken en mogen ze de prachtige druivenstreek ontdekken tijdens de 2de editie van de Druivenmarathon. Deelnemers kunnen kiezen uit 5 verschillende afstanden 11, 15, 18, 25km, of 42 km. De marathon katje ook in estafette afleggen.

meer artikels...