LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

Nieuwe wandeluitdaging : 20km door het Zoniënwoud

Het laatste weekend van maart wordt er gesport in het Zoniënwoud ! En hoe, dan organiseert Walking.be een sportief weekend voor lopers en wandelaars, die tegelijk natuurliefhebbers zijn. Zowel op zaterdag als op zondag wordt er bewogen, met steeds het sportcentrum te Oudergem als start en finish.

ZATERDAG 29 MAART – 20KM DOOR HET ZONIËNWOUD

Walking.be is verheugd om op zaterdag 29 maart de allereerste editie van de 20km door het Zoniënwoud aan te kondigen, een uniek sportevenement in een van de mooiste natuurgebieden nabij Brussel. Dit evenement biedt zowel lopers als wandelaars de kans om te genieten van een prachtige route door het uitgestrekte en historische Zoniënwoud.

De organisatoren willen deelnemers de andere, groenere kant van Brussel laten ontdekken. Geen grote, brede boulevards en tunnels dwars door Brussel. maar een route door de prachtige natuur en het uitgestrekte bos aan de rand van onze hoofdstad. 

Met slechts één enkele afstand van 20 km en 370 positieve hoogtemeters, is dit onmiddellijk een stevige wandel uitdaging. De lopers, die ‘s morgens heel vroeg als eersten van start gaan mogen het parcours alvast opwarmen voor jullie wandelaars

Voor de meeste deelnemers en zeker voor de vele wandelaars staat de beleving en het samen bewegen voorop en iedereen die tijdig de finish haalt is een winnaar.

De route is zorgvuldig gekozen om de deelnemers een onvergetelijke ervaring te bieden, met adembenemende landschappen en goed begaanbare paden. Halverwege het parcours is er een grote, gezellige bevoorradingsstop, waar deelnemers even kunnen op adem komen en energie kunnen bijtanken.

De 20km lange route telt 370 positieve hoogte meters is voor 85% onverhard !

De 20km door het Zoniënwoud belooft een onvergetelijk evenement te worden. We kijken ernaar uit om alle sportliefhebbers te verwelkomen!

Impressies parcours

Inschrijven kan vanaf 29 september tot 19 maart of tot het max aantal deelnemers van 2000 is bereikt via de website. De snelle beslissers worden beloond: Ten eerste zijn ze zeker van hun startbewijs en ten tweede mogen eerste 1000 aanmeldingen een leuk en praktisch gepersonaliseerd event aandenken/cadeau mee naar huis.

Daags nadien op zondag 30 maart is het bos aan de lopers : De Marathon Zoniënwoud is toe aan zijn 5de editie en in 2025 staan naast de 42 km nog 3 kortere afstanden op het programma

Ook hier kan men inschrijven vanaf 29 september tot 19 maart of tot het max aantal deelnemers van 2000 is bereikt via de website.

meer artikels...